Matrijzen voor rubber producten

Ons bedrijf levert matrijzen china matrijzen (spuitgiet) gemaakt in China voor rubberen producten.

Dit kan bijvoorbeeld een TPR of TPE ( thermoplastische eleastomeren) zijn. Maar ook mallen voor siliconen producten. Ook zijn we bedreven in "overmoulding" , 2-componenten producten waarbij een TPE wordt over een hard plastic ( bijvoorbeeld een PP) word gespoten.

 

Als u PU , poly urethane producten zoekt, kunnen we U ook helpen. Zo maakten we zachte kussentjes voor kinderstoeltjes en onderdelen in tassen.

 

Contact:

 

info@injectionmoldinchina.com of bel: Dhr Roger van der Linden

Utrecht

+3130-6663976

Skype:roger_triplec

 

Wilt u meer weten overeen matrijs laten maken van een matrijs in china klik dan op de blauwe tekst,

wat is rubber eigenlijk ?

We onderscheiden natuurlijk rubber en chemisch gevormd rubber. beide zijn elastischer dan gewone thermoplasten, Denk bij natuurlijk rubber aan het gele elastiekje.Dit wordt ook wel latex genoemd, een polymeer dat voorkomt als een emulsie in het sap van een aantal plantensoorten, van zgn rubberbomen. ongeveer een derde van het sap bestaat uit rubber. De latex wordt vervolgens gefiltreerd en verdund met water. Het resultaat hiervan wordt met zuur behandeld om de rubberdeeltjes te doen stollen. Het resultaat hiervan, ook rubber genoemd, wordt tot dunne plakken gerold en gedroogd.( Bron: wikipedia) We maken echter geen natuurrubber maar synthetisch rubber: Denk bij synthetische chemisch rubber aan het zachte gedeelte op je tandenborstel of de zachte knop van je Philips scheerapparaat we noemen chemisch rubber eigenlijk elastische thermo-meren.